top of page

De beste wensen


Het blijft toch altijd een bijzonder moment: samen met vrienden en familie aftellen tot de klok 12 uur slaat. Ook dit jaar stond ik weer met champagne in de hand om 2024 welkom te heten. Daarna is steevast de boodschap: ‘De beste wensen!’

Zo’n avond met elkaar is een goed moment om terug te kijken. Wat is er allemaal gebeurd in 2023? Zijn de wensen uitgekomen? Veel wel, was mijn conclusie. In ieder geval persoonlijk. Zo dacht ik terug aan dat moment afgelopen april dat ik het ja-woord gaf aan de liefde van mijn leven. Wat kan ik mij beter wensen!


Mijn gedachten gingen ook uit naar de gemeenteraad. Zijn daar alle wensen uitgekomen? Ik dacht aan de raadsvergadering over de komst van een asielzoekerscentrum. Over de besluiten over de verbouwing van het Raadhuis. Of aan de besluiten over de Noord-Zuidverbinding of Sliedrecht-Noord. Besluiten vanuit de overtuiging dat we het beste wensen voor Sliedrecht, maar ook voor onze medemens.


Als ik nu vooruit kijk naar 2024, blijft die zin hangen: ‘De beste wensen!’ We wensen voor Sliedrecht het beste. Bijvoorbeeld een nieuw zwembad, nieuwe woningen voor jong en oud, en nieuwe verbindingen binnen het dorp (tussen Noord en Zuid, maar ook tussen de mensen onderling). Het uitvoeren van deze wensen gaat ook spannend worden. Niet iedereen heeft dezelfde wens. 2024 wordt daarbij een belangrijk jaar. Een jaar van uitleggen wat deze wensen precies betekenen, maar ook uitleggen hoe de wensen werkelijkheid gaan worden. Mijn wens is bovendien om dat samen met u te doen.


Hoe dan ook wens ik u het allerbeste toe. En namens het CDA Sliedrecht wens ik u een voorspoedig en gezegend 2024!


Frank Dunsbergen

fractievoorzitter CDA Sliedrecht


3 januari 2024

Comments


RECENT
bottom of page