top of page

Wethouder Spek maakt belofte waar:

Wethouder Ton Spek beloofde eerder al dat er een fietspad zou komen tussen het Stationspark en bronbad de Lockhorst. En sinds vandaag is dat ook officieel gelukt! Daarmee komt de CDA wethouder van Verkeer en Vervoer zijn afspraak met de gemeenteraad na.

Het nieuwe fietspad is officieel geopend (© Ton Spek)

Voorheen lag er al een verbinding tussen het Stationspark en het plaatselijke zwembad. Echter was deze redelijk onbegaanbaar te noemen. Het werd voor veel Sliedrechters al als onbegrijpelijk gezien waarom fietsers juist bij dit laatste stukje alsnog om zouden moeten rijden.

Hoe het 'fietspad' er voorheen uitzag (© Ton Spek)

werkzaamheden aan het nieuwe fietspad (© Ton Spek)

werkzaamheden aan het nieuwe fietspad (© Ton Spek)

RECENT
bottom of page