Toch meer stallingen bij station Sliedrecht Baanhoek?

08/12/2017

Burgemeester en wethouders reageren positief op het voorstel van het CDA voor meer fietsenstallingen bij station Sliedrecht Baanhoek. Begin november vroeg raadslid Vincent Prins om actie, omdat in de stallingen onvoldoende plek is voor alle fietsen. Het college heeft geen klachten van reizigers ontvangen, maar erkent dat er te weinig stallingen zijn.

Station Baanhoek © Annechien Baan Hofman

 

Daarom is het CDA blij om te horen dat zij op korte termijn in gesprek gaan met de Provincie Zuid-Holland over een financiële bijdrage. Het CDA had eveneens gevraagd om met de gemeente Papendrecht in gesprek te gaan, omdat een deel van de treinreizigers daar woont. Ook daaraan geeft het college gehoor. Nog deze maand gaat ze in overleg met de buurgemeente. Prins: “Dat de wethouder dan op de fiets naar Papendrecht gaat, lijkt me wel vanzelfsprekend, toch?”

 

Deel met vrienden
Tweet
Vind ik leuk
Please reload

CDA gaat voor de 'Lijstertunnel'

22/01/2018

1/1
Please reload

Please reload

Please reload

Fractiekamer

Doctor Langeveldplein 30, 3361 HE Sliedrecht

Copyright 2019 CDA, Alle rechten voorbehouden.