College wil niet in gesprek met IKEA

23/08/2016

Het college van burgemeester en wethouders is niet van plan om contact op te nemen met IKEA over een mogelijke nieuwe vestiging in Sliedrecht. Dat schrijft het college in een reactie op vragen van de CDA-fractie.

 

 


Half september vroeg het CDA of het college wist van de plannen van IKEA om nieuwe winkelvarianten te proberen. In Sliedrecht liggen wellicht prima kansen hiervoor. Denk bijvoorbeeld aan de Nijverwaard, waar ruimte is voor nieuwe initiatieven van ondernemers. Misschien biedt dit ook mogelijkheden voor IKEA.

Het college geeft aan ‘altijd bereid’ te zijn om met bedrijven in gesprek te gaan, maar met IKEA wordt niet gesproken. De CDA-fractie vindt dit een gemiste kans.

Deel met vrienden
Tweet
Vind ik leuk
Please reload

CDA gaat voor de 'Lijstertunnel'

22/01/2018

1/1
Please reload

Please reload

Please reload

Fractiekamer

Doctor Langeveldplein 30, 3361 HE Sliedrecht

Copyright 2019 CDA, Alle rechten voorbehouden.