top of page

Priscilla Kraaijeveld - le Pair

Ik sta graag
dichtbij de
inwoners

IMG_2051.heic

Mijn naam is Priscilla Kraaijeveld-le Pair, 37 jaar en woon in de wijk Middenveer in 1 van de oudste stoephuisjes in Sliedrecht, samen met mijn man en onze 3 kinderen. Sinds juni 2021 ben ik burgerraadslid voor het Sliedrechtse CDA en doe dit met veel interesse en plezier. Je zult mij vooral actief zien in het sociaal domein, maar je kunt mij overal voor benaderen, er is altijd wel een bruggetje te vinden naar de juiste persoon! 

Ik sta voor de Verbintenis tussen inwoners en gemeente, Samenwerken en een luisterend oor!

Naar elkaar luisteren, voor elkaar zorgen, hoor en wederhoor. Elkaar begrijpen, duidelijkheid! 

Oftewel duidelijk communiceren. Ik ben van mening dat je niet alles en iedereen het naar de zin kan maken, maar als er een gesprek plaatsvindt en je luistert naar elkaar dan kan er begrip ontstaan en kom je misschien wel tot andere inzichten en tot een fijne oplossing voor een ieder. Dit kan gaan om grote en kleine gemeentelijke projecten maar ook om problemen in bijvoorbeeld een woonwijk, hangjeugd, ouderen of de route naar een sportveld en schoolplein. 

Ik sta graag dichtbij de inwoners. 

Wat ik wil bereiken: 

Ik sta voor meer verbintenis tussen de inwoners en politiek. 

Ik ben van mening dat met heldere communicatie politiek en inwoners dichter bij elkaar komen, waardoor er ruimte ontstaat om problemen beter op te lossen. Goede samenwerkingen tussen bewoners en politiek, een verbinding met elkaar. 

 

Zit je ergens mee of loop je ergens tegen aan in Sliedrecht en vind je dat de gemeente hier iets mee kan of moet, laat dit dan weten. Laat mij dit weten! Samen kunnen we het kenbaar en vooral hoorbaar maken. Goed voor elkaar en goed voor Sliedrecht!

 

Ik zet mij de komende 4 jaar in voor ons dorp, een fijn, luisterend, veilig en mooi Sliedrecht! 

bottom of page