top of page

Online thema-avond ‘Duurzame energie en ruimte’


Vrijdagavond 12 maart organiseren CDA Zwijndrecht-Heerjansdam en CDA Sliedrecht een online Zoom-bijeenkomst “Energietransitie en ruimtegebruik” van 19.30-21.00 uur.

In de regio Sliedrecht is het onderwerp meervoudig ruimtegebruik in relatie tot duurzame energie zeer actueel. Ook in de omgeving Zwijndrecht wordt met inwoners gezocht naar kansrijke gebieden voor grootschalige opwekking van duurzame energie.


Daarom organiseren CDA Zwijndrecht-Heerjansdam en CDA Sliedrecht een thema-avond over de energietransitie.


Prof. Ruud van Ommen (TU Delft) gaat in op de techniek van de energietransitie: wat zijn de verschillende technieken. Henri Bontenbal (CDA kandidaat nr. 17) gaat in op het landelijke CDA standpunt: Kom in actie voor een effectief en eerlijk klimaatbeleid. Daarna gelegenheid tot discussie en vragen.


Ook onze regionale kandidaten/lijstduwers Ton Spek (#57), Maurits de Haan (#70) en Iekje Berg (#71) zullen online aanwezig zijn.


Aanmelden kan via het e-mail adres: CDAduurzaamheid@outlook.com u krijgt dan voor vrijdag 12 maart een link toegestuurd. Heeft u nog vragen of opmerkingen, dat kan op ditzelfde e-mail adres.


We hopen u vrijdag digitaal te ontmoeten!


CDA Zwijndrecht-Heerjansdam en CDA Sliedrecht

RECENT
bottom of page