top of page

Corona versus belasting (open brief)

Geachte heer Omtzigt

Als vrijwilliger ben ik omstreeks deze tijd bezig met het invullen van belasting aangiftes voor ouderen. Samen met een goede relatie verzorgen we een 200 ouderen de aangifte. Door het coronavirus kunnen we vanaf morgen tot 6 april niet werken. Morgen moeten we al de gemaakte afspraken cancelen en een nieuwe afspraak maken in de hoop dat het allemaal lukt voor 1 mei.

Als de belasting dienst een generaal pardon zou geven tot 1 september zou dat enorme veel werk besparen. Als je per aangifte eventueel via de belasting telefoon uitstel gaat vragen wordt dat door de belasting dienst schriftelijk bevestigd en een gesprek met belasting telefoon kost ongeveer 15 minuten. Een generaal pardon lost dat in één keer op..

Zou u kunnen bemiddelen, beterschap met de griep en veel dank

m.vr.gr

André Pietersen

CDA lid

— Reactie Pieter Omtzigt —

Dank voor uw duidelijke signaal.

Dit pak ik de komende twee weken op. Ik zal soepelheid vragen maar natuurlijk alleen daar waar het nodig is.

Pieter

——-

RECENT
bottom of page