CDA blij met antwoord gemeente over Waterbus

13/05/2019

Sliedrecht heeft geen behoefte aan een belbootje, maar aan een volwaardige waterbus. Dat is waar het statement van de gemeente op neer komt n.a.v. de door Vincent Prins gestelde vragen over de toekomst van het vervoersmiddel. 

In april dit jaar liet het CDA Sliedrecht weten zich zorgen te maken over het voorstel dat Waterbus in de toekomst alleen op aanvraag langs zou komen. Raadslid Vincent Prins stelde hierover een aantal vragen richting de gemeente Sliedrecht. In het Sliedrechtse coalitieakkoord staat namelijk dat Sliedrecht goed bereikbaar is per openbaar vervoer. In het akkoord is de coalitie er duidelijk over: "Dat willen we zo houden en verbeteren."

 

Het CDA Sliedrecht wijst de gemeente hiermee ook op deze uitspraak. Een eventueel voorstel voor de Waterbus zou als achteruitgang kunnen worden gezien. De partij zou echter graag zien dat de waterbus nog steeds een makkelijk te gebruiken vervoersmiddel blijft voor de Sliedrechtse inwoner en niet zomaar een belbootje wordt.

 

Gelukkig is de gemeente het hier mee eens. Zij geven aan ook graag te zien dat de huidige dienstregeling wordt behouden. Inmiddels hebben zij deze zienswijze ook aangegeven bij de provincie.

 

Deel met vrienden
Tweet
Vind ik leuk
Please reload

CDA gaat voor de 'Lijstertunnel'

22/01/2018

1/1
Please reload

Please reload

Please reload

Fractiekamer

Doctor Langeveldplein 30, 3361 HE Sliedrecht

Copyright 2019 CDA, Alle rechten voorbehouden.