Onderzoek: hoe respectvol is Sliedrecht?

06/11/2018

Heel veel Nederlanders maken zich zorgen over de manier hoe we met elkaar omgaan. Wij zijn heel erg benieuwd naar ervaringen van respectvol of juist respectloos gedrag in onze woonplaats, Sliedrecht. Het landelijk CDA heeft hiervoor een onderzoek gestart tijdens de week van respect: hoe respectvol gaan we met elkaar om?

Daarom nodigen we iedereen uit om deze vragenlijst in te vullen. Hoe meer mensen meedoen, hoe beter we in kaart kunnen brengen hoe we respectvoller met elkaar kunnen omgaan. De resultaten van het onderzoek maken we later bekend.

Deel met vrienden
Tweet
Vind ik leuk
Please reload

CDA gaat voor de 'Lijstertunnel'

22/01/2018

1/1
Please reload

Please reload

Please reload

Fractiekamer

Doctor Langeveldplein 30, 3361 HE Sliedrecht

Copyright 2019 CDA, Alle rechten voorbehouden.