CDA Sliedrecht levert wethouder

02/06/2018

Iets meer dan twee maanden geleden vonden de gemeenteraadsverkiezingen plaats. Na een periode waarin gesprekken plaatsvonden tussen de formateur en de Sliedrechtse partijen, wordt naar verwachting binnenkort het nieuwe college en de coalitie gepresenteerd. Het CDA Sliedrecht zal hier ook een rol in gaan spelen.

Ton Spek (© Annechien Baan Hofman)

 

Na stemmenwinst bij de laatste verkiezingen mag het CDA in Sliedrecht binnenkort een wethouder leveren. De formatie zit momenteel in een afrondende fase. We verwachten dat beoogd wethouder Ton Spek op 19 juni wordt geïnstalleerd, net als de drie andere wethouders. In de nieuwe coalitie werkt het CDA samen met SGP-ChristenUnie, PRO Sliedrecht en PvdA.

 

Deel met vrienden
Tweet
Vind ik leuk
Please reload

CDA gaat voor de 'Lijstertunnel'

22/01/2018

1/1
Please reload

Please reload

Please reload

Fractiekamer

Doctor Langeveldplein 30, 3361 HE Sliedrecht

Copyright 2019 CDA, Alle rechten voorbehouden.