top of page

CDA presenteert kieslijst voor gemeenteraadsverkiezingen 2018

Het CDA Sliedrecht kan met trots de lijst presenteren die de partij moet gaan vertegenwoordigen in aanloop naar de verkiezingen in maart 2018. Centraal staan hierbij vooral de eerste zes kandidaten, die de zogeheten 'verkiesbare plekken' zullen gaan invullen. Deze kandidaten zijn: Ton Spek (1), Frank Dunsbergen (2), Vincent Prins (3), Rens den Besten (4), Joop de Vries (5) en Daniel Struik (6).

De partij op volgorde van plek 6 naar 1 © Jeroen Vlot

Donderdagavond werd op een ledenvergadering van het CDA Sliedrecht voor de volgorde van deze kandidaten gekozen. Het programma werd afgetrapt met een welkom en presentatie van Christa van Delen, directeur van het Grienden College. Vervolgens mochten alle kandidaten (plekken 2-6) vertellen waar zij mee aan de slag willen gaan in de periode 2018-2022. De positie van Ton Spek als lijsttrekker (1) werd in oktober dit jaar al vastgesteld.

Na de korte presentaties die door elk van hen op een eigen unieke wijze werd ingevuld, sprak bestuursvoorzitter Arie van den Herik lovende woorden over de kandidaten. "Het is bijzonder dat we als CDA-partij zes van zulke sterke kandidaten hebben. Allemaal beschikken ze over een prachtig talent en het is dan ook echt een luxe-positie om hier uit te kunnen kiezen."

Na de presentaties mochten de leden stemmen aan de hand van een advieslijst over de plekken en posities van de kandidaten. Zowel de leden als de kanidaten zijn dan ook volkomen tevreden met de uitkomst.

Vincent Prins presenteert zijn mooie ideeën over Sliedrecht © Jeroen Vlot

 

De Fractie © Jeroen Vlot

RECENT
bottom of page