Alex Bakker

Ik voel me erg thuis bij deze mooie club mensen

IMG_1941.HEIC

Even voorstellen….

Alex Bakker, 53 jaar. Gehuwd met Ilse en vader van Mandy en Chantal, een tweeling van 25 jaar.

Leuke bijkomstigheid is dat Mandy de media rond de campagne verzorgt en de website heeft gemaakt. 

In het dagelijks leven werkzaam als accountmanager/inkoopadviseur voor aannemingsbedrijven en de maritieme sector. 

Als hobby’s heb ik technische modelbouw en het bestuderen van oude beschavingen. Bovendien groot liefhebber van de muziek van Simon and Garfunkel en andere oude rotten zoals Crosby Stills Nash and Young en the Eagles.

Bij het CDA Sliedrecht zit ik in het bestuur als secretaris waar ik samen met mijn mede bestuursleden Arie van den Herik en Maurits de Haan mijn best doe om alles in goede banen te leiden en de partij en de fractie te ondersteunen. 

Ik sta bij de komende gemeenteraadsverkiezingen op plaats 8 op de kieslijst. Een bijzonder moment voor mij!

Ik heb mezelf bij het CDA aangesloten vanwege de duidelijke visie die ze hebben naar de toekomst toe. Het is een partij met een mooie mix van oud en jong, ervaren en onervaren, een bevlogen wethouder, ieder met zijn eigen dossierkennis. En omdat het CDA Sliedrecht zijn verkiezingsbeloftes van de laatste gemeenteraadsverkiezingen vorm heeft gegeven. 

 

Bij het CDA Sliedrecht voel ik me zeer welkom en gewaardeerd.

Ik voel me erg thuis bij deze mooie club mensen! Ik hoop dat we met het CDA Sliedrecht de ingeslagen koers mogen vervolgen en dat onze punten de kiezer zullen aanspreken. Het programma staat als een huis met een prachtige slogan: CDA Sliedrecht: Goed Voor Elkaar!