CD-Appèls

Als CDA-fractie laten we graag ons geluid horen. Wij zullen namelijk altijd achter onze standpunten blijven staan. Zijn wij het als partij ergens niet helemaal mee eens? Of staan we er juist volledig achter? Dit laten we graag horen door middel van onze zeer gezonde 

CD-Appèltjes. Deze vruchten geven aan dat bepaalde beslissingen van de raad of het college soms volstrekt onlogisch zijn. Of juist als we blij zijn dat er naar de burger wordt geluisterd. Op zo'n moment roepen we dit uit met een appèltje. Hieronder een collectie van de mooiste tot nu toe.

4 december 2017
4 december 2017

Wij zijn voor het steunen van onze lokale ondernemers! Koop daarom tijdens de feestdagen ook bij ons in Sliedrecht.

press to zoom
6 april 2017
6 april 2017

Als CDA fractie zijn wij blij om te horen dat het college naar ons heeft geluisterd. Niet alle bewoners in Sliedrecht zijn even mobiel, en het is voor sommigen van hen dan ook wel lastig om de Kerkbuurt op en af te gaan. Door het realiseren van een lift kunnen we deze mensen helpen om toch dé winkelstraat wat vaker een bezoekje te brengen.

press to zoom
17 maart 2017
17 maart 2017

Opnieuw staan wij versteld van het college en de coalitie. Auto's op de Tiendweg? Zonder te overleggen met buurtbewoners komt er een voorstel op tafel om auto's van west naar oost en andersom te laten rijden onder het mom van een betere doorstroming. Los van het feit dat het CDA veel betere oplossingen ziet en het hier absoluut niet mee eens is, is het volkomen belachelijk dat het college de mening van de Sliedrechter weer volledig links laat liggen.

press to zoom
1 december 2016
1 december 2016

Het CDA ziet een kans om op een goedkope en milieubewuste manier energie te winnen. Waarom wordt hier niks mee gedaan?

press to zoom
16 november 2016
16 november 2016

Dankzij stemmen van SGP-Christenunie, Pro Sliedrecht en VVD wordt het nu mogelijk dat auto's over het gedeelte Kerkbuurt-Oost mogen gaan rijden. Als CDA-fractie staan we hier van versteld. Zowel de bewoners als winkeliers zijn hier fel op tegen en niemand lijkt hier baat bij te hebben. Waarom wordt hier dan toch voor gekozen? Luisteren we niet meer naar onze inwoners?

press to zoom